Diskutojnë për arritjen e marrëveshjes për bashkëqeverisje

Diskutojnë për arritjen e marrëveshjes për bashkëqeverisje

24 orë pas certifikimit të rezultatit të zgjedhjeve të 6 tetorit Kurti e Mustafa diskutojnë për krijimin e qeverisë dhe institucioneve të reja./21Media