Në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar seriali turk “Emri im është engjëll”.  Në mesin e shumë aktorëve në këtë serial po merr pjesë edhe Mustafa Mert Koç me rolin e “Omer Sirhanit”, shkruan rtv21.tv

“Omeri” që në serial pas shumë vuajtjeve u fejua me vajzën që e deshi “Defnen”, po përballet me një sëmundje, “Omerit” nuk i kujtohet asgjë nga e kaluara, madje as “Defne” me të cilën do ndahet,

Në përpjekje të shërimit, “Omeri” vendos që të kalojë kohë më shumë me “Defnen” dhe të vizitojnë vendet ku kanë shkuar së bashku sa ishin të fejuar./21Media