Prapaskenat e flimit “Mrekullia në qelinë e 7-të”

Prapaskenat e flimit “Mrekullia në qelinë e 7-të”

“Mrekullia në qelinë e 7-të” është  aktualisht  filmi më i përfoluri dhe bëri me lot shumicën e personave që e panë, përfshirë edhe të famshmit.

Ky film është prodhim turk i vitit 2019 dhe trajton një temë të ndjeshme. Flet për dashurinë e pakusht e të sinqertë mes një babai dhe vajzës së tij, shkruan portali rtv21.tv

Ciltërsia e Memos dhe vuajtjet e tij rrëmbyen zemrat e shikuesve të këtij filmi, duke mos përjashtuar edhe zgjuarsinë e vajzës së tij Ovoës, si dhe shumë karakteristika të personazhve të tjera.

Aktori i njohur turk, Aras i cili personifikon Memon, arrinë ta luan shumë mirë rolin e një personi me zhvillim të vonuar mendor, por që ky personazh është sinonim i dashurisë dhe sinqeritetit.

Ndërsa, shumë kush do të ishte i interesuar të shihte prapaskenat e këtij filmi, të cilat shfaqen në këtë video./21Media