Momente qesharake dhe të sikletshme të dasmave

Momente qesharake dhe të sikletshme të dasmave

Dasma është një ditë e veçantë në jetën e çdo personi (të paktën për nusen). Dhe është e veçantë gjithashtu sepse ka aq shumë gjëra që mund të shkojnë keq në atë ditë.

Ka gjëra më keq sesa një problem me tufë lulesh, një tortë e rrëzuar ose një fotograf i vonshëm.

Sipas brightside, dasmat që shkojnë siç është planifikuar nuk janë dasma të vërteta. Kjo është arsyeja që mendojnë se të gjitha problemet që ndodhin gjatë dasmave duhet të trajtohen me humor.

Më poshtë shihni disa fotografi qesharake të ndodhura gjatë dasmave, në vende të ndryshme nëpër botë./21Media