Bislimi flet pas vendosjes së reciprocitetit

Bislimi flet pas vendosjes së reciprocitetit

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi deklaroi në “Click”, se reciprociteti me të cilin u fillua sot është reciprocitet tregtar, sipas tij synon veprime të njejta të palës kosovare me atë serbe.

Bislimi tha se nëse Serbia nuk tregohet e gatshme që zotimet që i ka marrë në Berlin t’i konvertojë në veprime konkrete, Kosova do të shtojë masa tregtare, si përgjigje ndaj masave të Serbisë./21Media