31 tetori njihet si nata më e frikshme e vitit, Halloweeni. Tradita e Halloweenit e kërkon maskimin dhe transformimin e njerëzve në personazhe të frikshme.

Një transformim të tillë e bëri edhe këngëtarja e njohur shqiptare, Ronela Hajati.

Për Halloween ajo vendosi të vishet në të zeza, ndërs vizitoi një kryq të përgjakur në ballin e saj, teksa bëri edhe disa vija të kuqe të lyera poshtë qafës, që duket si rrjedhë e gjakut.

“Kujdes sot”, shkroi Ronela poshtë fotografive të publikuara./21Media