Qytetarët presin punësim dhe zhvillim ekonomik - disa besojnë në ndryshim, disa janë skeptik

 Qytetarët presin punësim dhe zhvillim ekonomik – disa besojnë në ndryshim, disa janë skeptik

 Punësimi dhe zhvillimi ekonomik janë dy pritjet kryesore të qytetarëve nga  qeveria e re e Kosovës. Disa prej tyre shprehën optimist që kjo qeveri do të arrijë të bëjë ndryshime por ka edhe të atillë që nuk kanë shpresa për ndryshim,  ndërsa kritikojnë tejzgjatjen e  negociatave për arritjen e marrëveshjes së koalicionit qeverisës mes VV-së dhe LDK-së./E pergaditi- Valmira HOTI/,.21Media