Kurti:  Grenell insistoi për marrëveshje të shpejtë përfundimtare me Serbinë.-Vuçiq: Serbisë nuk duan t’i japin asgjë

Kurti:  Grenell insistoi për marrëveshje të shpejtë përfundimtare me Serbinë.-Vuçiq: Serbisë nuk duan t’i japin asgjë

Edhe ndonjë ditë pas vizitës të të dërguarit special të presidentit amerikan në bisedimet Kosovë – Serbi Riçard Grenell, si në Prishtinë, si në Beograd, po publikohen detaje të reja për mesazhet që i përçoi ky diplomat palës kosovare dhe asaj serbe. Kandidati për kryeministër të ardhshëm të Kosovës Albin Kurti pohoi se Grenell insistoi për marrëveshje përfundimtare me Serbinë për disa muaj. Nga ana tjetër, presidenti i Serbisë Vuçiq e pranoi se Serbisë nuk duan t’i japin asgjë./21Media