Çka tha Zelenski për një marrëveshje të mundshme?

Ukraina është e gatshme të diskutojë mbi neutralitetin, sipas një marrëveshjeje paqeje me Rusinë, por ka nevojë për garanci nga palët e treta dhe konfirmim në një referendum, tha të dielën Presidenti Volodymyr Zelensky, dhe ka shtuar se “shkatërrimet ruse në Mariupol nuk mund të krahasohen me asgjë”!

Back to top button