Nga viti 2010 mbi 1300 persona kanë humbur jetën në aksidentet rrugore

Nga viti 2010 mbi 1300 persona kanë humbur jetën në aksidentet rrugore

Ministria e Infrastrukturës dhe ajo e Punëve të Brendshme, prezantuan raportin “Dekada e sigurisë 2010-2019”. Sipas këtij raporti, numri i përgjithshëm i aksidenteve në vend nga viti 2010 e deri në vitin 2019 ka shënuar rënie për mbi 21%. Ndërsa, sipas të dhënave të Policisë së Kosovës, që nga janari deri në qershor të këtij viti ka rënie të të gjitha aksidenteve në vend./21Media