Jahjaga: Me shënimin e këtij përvjetori nderojmë të kaluarën

Jahjaga: Me shënimin e këtij përvjetori nderojmë të kaluarën

Ish presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton dhe ish-sekretarja e shtetit Madelin Albright,  do të vijnë në Kosovë në shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s.
Ardhjen e tyre e konfirmoi ish-presidentja, Atifete Jahjaga. /21Media