Albright: I thash Clintonit: “Ne po e bëjmë gjënë e duhur”

Albright: I thash Clintonit: “Ne po e bëjmë gjënë e duhur”

Me rastin e 20-vjetorit të hyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovë është mbajtur ceremoni në sheshin kryesor të kryeqytetit ku morën pjesë ish presidenti i SHBA-ve Bill Clinton, ish-sekretarja, Madeline Albright, ish komandanti i Forcave Aleate të NATO-s në Evropë, gjenerali Wesley Clark dhe shumë burrshtetas të vendeve mike të Kosovës.

Edhe sot u konfirmua mbështetja e madhe e SHBA-ve ndaj Kosovës. Ndërsa, u kërkua nga udhëheqësit e shtetit që të bëjnë më shumë në shtetëndertim./21Media