Atletet po çmendin përdoruesit e internetiti

Atletet po çmendin përdoruesit e internetiti

Pak kohë më parë rrjetet sociale u “çmendën” rreth një fustani i cili për disa njerëz dukej me ngjyrë të bardhë dhe me ngjyrë ari dhe për disa të tjerë dukej kaltër dhe zi.

Por tashmë interneti po “çmendet” përsëri me një palë atlete. Për disa persona atletët janë gri dhe blu-marine, ndërsa të tjerët besojnë se janë ngjyrë rozë dhe të bardha.

Përdoruesi i “Facebook” Nicole Coulthard ndau një fotografi të atleteve të reja të shokut të tij, duke u kërkuar njerëzve se çfarë ngjyre mendonin se ishin mirëpo ai mori komente të ndryshme nga njerëzit rreth ngjyrës së atleteve./21Media