Në Prishtinë u hap ekspozita e Bienales “Gjon Mili 2019”

Në Prishtinë u hap ekspozita e Bienales “Gjon Mili 2019”

Në Galerinë Kombëtare të Kosovës, u hap ekspozita e Bienales “Gjon Mili 2019”, me titull “NË TRANZICION: Imazhet mes Faktit dhe Trillimit”.  Fitues doli Edona Kryeziu, që e mori vetë këtë çmim, si dhe Valentina Bonixi, në emër të së cilës çmimin e pranoi ambasadori italian në Prishtinë./21Media