Kolegë të tij flasin me konsideratë për kontributin me peshë të Lekajt në muzikën tonë 

Kolegë të tij flasin me konsideratë për kontributin me peshë të Lekajt në muzikën tonë 

Kompozitori dhe dirigjenti i njohur, Kristë Lekaj u nda nga jeta një ditë më parë.

Kolegë të tij flasin me konsideratë të lartë për krijimtarinë e Kristë Lekajt si dhe për kontributin e tij me peshë në muzikën tonë. /21Media