SHBA para Kinës dhe Italisë

SHBA para Kinës dhe Italisë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë numrin më të madhe të rasteve me koronavirus në botë, me më shumë se 81 mijë, sipas raportit të CNN të rasteve të raportuara nga zyrtarët shëndetësorë.

Të enjten, Shtetet e Bashkuara kanë tejkaluar Kinën dhe Italinë me numrin e rasteve.

Të paktën 237 raste të vdekjeve u raportuan të enjten, duke e çuar numrin e përgjithshëm të vdekjeve në mbarë vendin mbi 1 mijë./21Media