Maska prej çokollatës së zezë efikase edhe për lëkurat në moshë

Maska prej çokollatës së zezë efikase edhe për lëkurat në moshë

Çokollata e zezë kryen fuksion edhe për mirëmbajtjen e fytyrës. Ajo ndikon në shkëlqimin dhe hidratimin e fytyrës.

Është një barrierë mbrojtëse kundra rrezeve ultravjollcë dhe përmirëson qarkullimin gjakut. Është shumë efikase edhe për lëkurat në moshë sepse hap lëkurën dhe kontraston prezencën e rrudhave.

Maska me përmbajtje të çokollades së zezë përgaditet shumë lehtë.

Duhet të përdorni çokollatë të zezë puro, të shkrirë dhe ta aplikoni për 20 minuta, hiqeni më pas me ujë të vakët dhe aplikoni një krem hidratant. /21Media