Prokuroria Speciale në Hagë, ngriti aktakuzë ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kreut të PDK-së, Kadri Veseli. Prokuroria pretendon se Thaçi dhe Veseli janë përgjegjës për krime lufte.

Profesori i lëndëve të sigurisë, Fatmir Çollakaj e konsideron si një çështje shumë komplekse dhe tendencioze. Çollakaj në emisionin “Click” u shpreh se është ngjarje jo e rastësishme dhe një skenar i rrezikshëm për Kosovën./21Media