Costa ka folur për trajnerin Mauirizio Sarri

Costa ka folur për trajnerin Mauirizio Sarri

Douglas Costa ka folur për trajnerin Mauirizio Sarri duke e krahasuar me trajnerin e Manchester Cityt.

Braziliani luajti nën urdhrat e Pep Guardiola gjatë kohës kur ishte në Bayern.

Të dy kërkojnë që sulmi të jetë në nivel dhe vija e mbrojtjes të jetë e pakalueshme. Guardiola dëshiron të ketë një lojë me pasime, gjithashtu edhe Sarri mundohet të kujdeset më shumë për mbrojtjen. Janë trajnerë të ndryshëm, të cilët propozojnë një ide të njëjtë për futboll”, deklaroi ai.