Familja pesë anëtarëshe kishte kontakt me familjarë në Vushtrrri.- Katër të prekurit janë anëtarë të një familjeje , ndërsa njëri ka ardhur nga Austria

Familja pesë anëtarëshe kishte kontakt me familjarë në Vushtrrri.- Katër të prekurit janë anëtarë të një familjeje , ndërsa njëri ka ardhur nga Austria

 Është rritet sërish numri i të infektuarve me Covid-19 në vendin tonë. Vetëm mbrëmë u konfirmuan 27 raste të reja, të gjitha raste kontakti.
Ndërsa në Klinikën Infektive po trajtohen 11 pacientë me COVID-19,  3 prej të cilëve janë me oksigjenoterapi dhe përkujdesje  intensive./21Media