11 të vdekur gjatë 24 orëve të fundit

11 të vdekur gjatë 24 orëve të fundit

11 të vdekur, ndërsa 478 të infektuar nga 1 mijë e 530 testime të kryera dhe 690 të shëruar, është bilanci me Covid 19 në Kosovë brenda 24 orëve të fundit. Këto të dhëna u bënë të ditura në konferencën për media të Ministrisë së Shëndetësisë. U tha se rritja e rasteve ka stërngaruar kapacitete spitalore ndërsa u mohua se ka mungësë të oksigjenit në spitale rajonale. U bë i ditur edhe kategorizimi i ri i komunave në kuadër të masave kufizuese në këtë kohë pandemie./21Media