237 raste të reja, 139 të shëruar dhe 5 të vdekur në 24 orët e fundit.-Sejdiu: Ka qenë e nevojshme shumë më herët të ndodhë kjo.-Beqa: Menaxhimi i pandemisë në Kosovë është jashtë kontrollit

 237 raste të reja, 139 të shëruar dhe 5 të vdekur në 24 orët e fundit.-Sejdiu: Ka qenë e nevojshme shumë më herët të ndodhë kjo.-Beqa: Menaxhimi i pandemisë në Kosovë është jashtë kontrollit

Tashmë po bëhet problem edhe kapaciteti i shtretërve për të infektuarit me koronavirus. 570 pacientë me Covid- 19 po mjekohen në Qendrën Klinike Universitare dhe në spitale rajonale. Ka vetëm edhe 130 shtretër të lirë. Këto të dhëna u prezantuan pas mbledhjes së Komitetit për vlerësimin e situatës me koronavirus./21Media