Deri tani në Shtëpinë e të Moshuarve asnjë i vdekur nga  Covid-19.-Ndërprehet mësimi në shkollën "Tefik Çanga" në Ferizaj.-maj: Do të mundohemi t'i përfshijmë edhe shoferët dhe pastruesit.-Krasniqi: Jemi duke i bërë përgatitjet në rast se kemi një vale tjetër të dytë

Deri tani në Shtëpinë e të Moshuarve asnjë i vdekur nga  Covid-19.-Ndërprehet mësimi në shkollën “Tefik Çanga” në Ferizaj.-maj: Do të mundohemi t’i përfshijmë edhe shoferët dhe pastruesit.-Krasniqi: Jemi duke i bërë përgatitjet në rast se kemi një vale tjetër të dytë

Asnjë i vdekur nga Covid-19 në 24 orët e fundit në Kosovë. U konfirmuan 54 raste të reja ndërsa 72 pacientë u shëruan. Në shtëpinë e të Moshuarve deri tani fatmirësisht nuk ka pasur asnjë të vdekur nga Covid-19, aktualisht në këtë shtëpi janë dy raste aktive. Nga ana tjetër në komunën e Ferizajt, shkolla fillore Tefik Çnga ka ndërprerë mësimin pasi në këtë shkollë kanë rezultuar pozitiv 5 mësimdhënës.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Lulzim FANA)./21Media