Telaku-Qosaj: Dimri që është para nesh do të jetë një sfidë e posaçme

 Telaku-Qosaj: Dimri që është para nesh do të jetë një sfidë e posaçme

Dy pacientë të infektuar me koronavirus vdiqën në Kosovë brenda 24 orëve. Nga 1 mijë e 56 testime të kryera dolën 166 të infektuar, ndërsa 55 u shëruan.

Në institucione shëndetësore në këtë sezon po konsiderohet sprovë edhe dallimi i rasteve me Covid- 19 dhe atyre me gripin sezonal, për shkak të, siç thuhet, ngjashmërisë së madhe të pasqyrës klinike.(Teksti- Valmira HOTI, kamera-Sahit TROSHUPA )./21Media