Hoti: Masat ekzistuese do të zbatohen me rigorozitet

Hoti: Masat ekzistuese do të zbatohen me rigorozitet

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka bërë të ditur se në Kosovë do të zbatohet rigorozitet i plotë i zbatimit të masave ekzistuese dhe do të shtohen masat e reja, teksa nuk e ka përjashtuar fillimin e procedurave për shpallje të gjendjes së jashtëzakonshme.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Sadik BYLYKBASH)./21Media