637 të infektuar nga 1 mijë e 712 testime, 104 të shëruar

637 të infektuar nga 1 mijë e 712 testime, 104 të shëruar

Trembëdhjetë të vdekur, 637 të infektuar dhe 104 të shëruar, është bilanci i 24 orëve të fundit me koronavirus në vendin tonë. Për shkak të rritjes në numrit të rasteve, situata në spitalet e Komunavë të Kosovës është rënduar. /21Media