Numri i të infektuave me Covid 19 në nivel global ka arritur në mbi 34.5 milionë, prej të cilëve rreth 1 milionë kanë vdekur, ndërsa më shumë se 25 milionë ë të tjerë janë shëruar.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë numrin më të madh të të infektuarve rreth 7.2 milionë, prej të cilëve më shumë se 207 mijë kanë vdekur. India ka regjistuar deri më sot rreth 6.3 milion të infektuar dhe afro 100 mijë të vdekur, ndërsa Brazili numëron mëse 4.8 milionë të infektuar dhe rreth 145 mijë të vdekur nga Covid 19. /21Media