Deri më tani në këtë komunë janë infektuar 631 persona

Deri më tani në këtë komunë janë infektuar 631 persona

Rritje e rasteve me koronavirus është shënuar pothuajse në të gjitha komunat e Kosovës. Edhe komuna e Suharekës po përballet më gjendje më të rënduar me koronavuirus. Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në ketë komunë po përballen me mungesë të ilaçeve dhe të punëtorëve shëndetësorë pasi që shumica prej tyre janë infektuar me Covid-19. (Teksti- Valmira HOTI, kamera-Sejdi CANOLLI)./21Media