Psikologët flasin për rritje të stresit, për ankthin, depresionin...

Psikologët flasin për rritje të stresit, për ankthin, depresionin…

Covid-19 po ndikon negativisht tek qytetarët edhe në aspektin psikologjik. Psikologët flasin për rritje të stresit, për ankthin dhe depresionin. Shoqata e psikologëve të Kosovës është në dispozicion të qytetarëve sa herë të kenë nevojë për konsultim.(E pergaditi- R T V  2 1 )./21Media