334 të infektuar nga 1621 teste të kryera, 81 të shëruar

334 të infektuar nga 1621 teste të kryera, 81 të shëruar

Tetë viktima, 334 të infektuar nga 1 mijë 621 teste te kryera si dhe 81 të shëruar është bilanci me koronaviurs gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Nuhu SALIHU)/21Media