Zemaj: Do të ndërmarrim të gjitha masat e nevojshme, qoftë edhe kufizime.-Ahmeti: Do t’i testojmë 3 mijë qytetarë të Prishtinës

Zemaj: Do të ndërmarrim të gjitha masat e nevojshme, qoftë edhe kufizime.-Ahmeti: Do t’i testojmë 3 mijë qytetarë të Prishtinës

3 viktima të reja, me koronavirus dhe 48 të shëruar është bilanci me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë. Ministri i Shëndetësisë Armedn Zemaj paralajmëroi edhe masa kufizuese në rast se vazhdon trend i rritjes së infektimeve./21Media