Nga 566 testime të kryera, 80 të infektuar

Nga 566 testime të kryera, 80 të infektuar

Ditëve të fundit kishte më pak të vdekur dhe të infketuar dhe ishte një ndiesi lehtësimi, mirëpo brenda 24 orëve të fundit ishin katër të vdekur nga koronavirusit, ndërsa nga 566 testime të kryera 80 të infektuar, një numër që e vazhdon shqetësimin. (E pergatiti -Valmira HOTI )./21Media