Vendos KQZ: Fushata zgjedhore do  të jetë dhjetë ditë

Vendos KQZ: Fushata zgjedhore do  të jetë dhjetë ditë

Fushata për zgjedhjet  e parakohshme fillon me më 25 shtator dhe përfundon më 4 tetor. Kështu vendoi  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme. Po ashtu Komisoni miratoi  buxhetin për organizmin e zgjedhjeve prej mbi  5 milionë euro. Kërkesa për buxhet iu dorëzua qeverisë në detyrë./21Media