Subjektet politike t’i respektojnë rregullat e QNR-së.- Jemi lodhë nga përsëritja e rinumërimit.- Si duket në dhjetor do të certifikohen rezultatet.-Të lihet i qetë institucioni i KQZ-së

Subjektet politike t’i respektojnë rregullat e QNR-së.- Jemi lodhë nga përsëritja e rinumërimit.- Si duket në dhjetor do të certifikohen rezultatet.-Të lihet i qetë institucioni i KQZ-së

Ndërkohë, Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka ftuar përfaqësuesit e subjekteve politike dhe vëzhguesit e tyre të tregojnë kujdesin maksimal për integritetin e procesit që po zhvillohet në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, duke iu përmbajtur rregullave dhe procedurave të kësaj qendre, të ruajnë qetësinë e t’i shërbejnë procesit demokratik. Daka  ka bërë të ditur se çdo cenim i procedurave dhe rregullave të Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve është në kundërshtim me deklaratën e vëzhguesit të nënshkruar prej tyre si dhe në kundërshtim me ligjin. Kryetarja e KQZ-së ka thënë se është e nevojshme që sa më shpejtë të bëhet reforma zgjedhore./21Media