Mbledhja e KQZ-së

Mbledhja e KQZ-së

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka bëri thirrje që të shfrytëzohet afati kushtetues për caktimin e datës së zgjedhjeve. Theksoi se zgjedhjet do të jenë sfiduese  pasi KQZ do të jetë i vetmi institucion në detyrë  dhe do të ballafaqohen me një buxhet ende të pa akumuluar.(Teksti- Kujtesa ADEMI, kamera- Kushtrim RRMOKU)/21Media