Zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Rezultatet përfundimtare për zgjedhjet e të dielës të mbajtura në Podujevë e Mitrovicë të Veriut mund të shpallen të enjten. Kështu deklaroi kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, e cila tha se nesër do të fillojë numërimi i votave me kusht, votat e personave me nevoja të veçanta dhe votat me postë./21Media