KQZ takim me përfaqësuesit e Down Syndrome Kosova 

KQZ takim me përfaqësuesit e Down Syndrome Kosova 

Përfaqësuesit e organizatës Down Syndrome Kosova për herë të parë në prag të zgjedhjeve të 6 tetorit vizituan Komisionin Qendrore të Zgjedhjeve, dhe u priten në takim nga kryetarja e komisionit Valdete Daka./21Media