Komisioni Shtetëror Zgjedhor i ka publikuar rezultatet e para nga procesi zgjedhor. Sipas të dhënave të para subjektet politike renditen siç vion më poshtë:

36.95 Koalicioni “Mozheme”

36.01 VMRO-DPMNE

10.16 BDI

7.89 Koalicioni “Tash është koha”

4.14 Levica

1.39 Integra

1.29 PDSH

dhe nën 1 partitë e tjera.

Të dhënat e përditësuara mund t’i ndiqni në linkun më poshtë./TV21