Klubi që do të udhëtojë për në Kampionatin Botëror “Rusia 2018”, do të mësohet në takimin kthyes

Klubi që do të udhëtojë për në Kampionatin Botëror “Rusia 2018”, do të mësohet në takimin kthyes

Takimi i zhvilluar sonte mes Danimarkës dhe Irlandës, në kuadër të play-off-it, ka përfunduar pa gola.
Danimarka përkundër përpjekjeve, nuk ka mundur të gjejë golin, ndërsa klubi që do të udhëtojë për në Kampionatin Botëror “Rusia 2018”, do të mësohet në takimin kthyes.