Protestë e qytetarëve në shenjë pakënaqësie me dënimin e shqiptuar

Protestë e qytetarëve në shenjë pakënaqësie me dënimin e shqiptuar

22 vite burg është dënimi që Gjykata e Prizrenit i ka shqiptuar Darko Tasiqit, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në Kosovë, konkretisht në Krushë të Vogël.
Seanca e gjykimit të tij u përcolle me protesta të qytetarëve.
Pas shpalljes së vendimit për Tasiqin, në shenjë pakënaqësie me dënimin, protestuesit kanë tentuar që të hyjnë brenda stacionit të policisë dhe kanë sulmuar automjetin me të cilin po bartej i akuzuari Tasiq./21MEDIA