Disa çifte vendosën të jetojnë bashkë e disa nuk po munden të takohen

Disa çifte vendosën të jetojnë bashkë e disa nuk po munden të takohen

BBC sjell përvojat tre çifte që janë duke lundruar në situata takimesh shumë të ndryshme.

Kellyn e gjeti veten në Spanjë, ndërsa vendi hyri në karantinë dhe vendosi që këtë ta bënte me një burrë që sapo ishte takuar.

Çifti Molly dhe Stuart vendosën për të jetuar së bashku, por përfundimisht jo në mënyrën siç kishin planifikuar; dhe Rosie ka ngecur në pamundësi për të parë gruan me të cilën ishte takuar.

Kështu duken fundjava e tyre duke jetuar në rrethanat e reja./21Media