Dashuria përbëhet nga shumë gjëra të vogla dhe jo të gjitha janë gjithmonë të ndritshme. Amanda Oleander, një artiste nga Los Angeles di shumë për këto gjëra, por ajo nuk ka frikë t’i tregojë ato para jush.

Në punën e saj, ajo ilustron të gjitha ato detaje të vogla si ngrënia jashtë ose larja e dhëmbëve që përbëjnë jetën e përditshme të shumicës së çifteve, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Kjo është arsyeja pse ilustrimet e saj janë kaq të përshtatshme për secilin prej nesh.

Më poshtë ju sjellim 14 vizatime të bëra nga Amanda, që tregojnë se si duket dashuria pas dyerve të mbyllura./21Media