Një çift ka organizuar dasmën e parë në Britani, në përputhje me rregullat antiCovid, me 250 të ftuar që e shikojnë dasmën nga veturat Audi, Land Rovers dhe Lamborghini në një tokëprej 500 hektarësh.

Nusja Roma Popat dhe dhëndri Vinal Patel, të dy 30 vjeç, bënë një ceremoni me një veturë golfi, duke tundur ndërsa miqtë dhe familja nga veturat e parkuara u binin borive, transmeton rtv21.tv.

Mysafirët u mirëpritën në dasmën unike të premten me ushqime të shijshme si dhe udhëzime sigurie, xhel anti-bakterial dhe kosha për plehrat e tyre.

Gjatë dasmës katër-orëshe hindu, ata mund të porosisnin ushqim nga një faqe në internet të dedikuar që do të dorëzohej nga kamerierët.

300 të ftuar të tjerë nga e gjithë bota gjithashtu panë pamjet e drejtpërdrejta të çiftit.

“Të dy kemi pasur ditën më të mahnitshme dhe që atëherë kemi pasur kaq shumë thirrje dhe mesazhe nga mysafirët duke thënë se sa i kanë gëzuar përvoja dhe janë ndjerë pjesë e saj”, ka thënë nusja.

Dasma u kushtoi deri në 15,000, megjithëse ky çmim përfshin hotelierinë dhe përdorimin e shtëpisë.

Gjatë bllokimit, ata morën vendimin e vështirë për të shtyrë dasmën e tyre deri në tetor.

“Në atë kohë, ne nuk e kuptonim ashpërsinë e situatës dhe vazhdonim të shpresonim se mund të bënim një dasmë për 700 të ftuar, siç ishte planifikuar fillimisht”, ka shtuar nusja.

Kur ceremonitë e dasmës dhe pritjet u kufizuan në 30 persona për shkak të pandemisë, çifti erdhi me idenë e një ngjarjeje unike në stilin e kinemasë./21Media