Shorti i të hënës nga nxjerrë përballje interesante në fazën e të tetës së finales në Ligën e Kampionëve.

Duke qenë se datat kanë qenë të ditura, tashmë është bërë edhe pozicionimi i çifteve në datat, në të cilat do t’i zhvillojnë ndeshjet e para dhe ato kthyese.

Fituesit e grupeve takimet e para i zhvillojnë si mysafirë, kurse ato kthyese si vendas.

Ndeshjet e para

E martë, 16 shkurt

RB Leipzig – Liverpool
Barcelona – Paris Saint-Germain

E mërkurë, 17 shkurt

Porto – Juventus
Sevilla – Borussia Dortmund

E martë, 23 shkurt

Lazio – Bayern Munich
Atletico Madrid – Chelsea

E mërkurë, 24 shkurt

Borussia Monchengladbach – Manchester City
Atalanta – Real Madrid

Ndeshjet kthyese

E martë, 9 mars

Juventus – Porto
Borussia Dortmund – Sevilla

E mërkurë, 10 mars

Liverpool – RB Leipzig
Paris Saint-Germain – Barcelona

E martë, 16 mars

Manchester City – Borussia Monchengladbach
Real Madrid – Atalanta

E mërkurë, 17 mars

Bayern Munich – Lazio
Chelsea – Atletico Madrid