Deputetët e VV-së pretendojnë se u sulmuan fizikisht nga ata të LDK-së

Deputetët e VV-së pretendojnë se u sulmuan fizikisht nga ata të LDK-së

Debati i nxhehtë midis antëtarëve të Komisionit për punë të jashtme nga radhët e LDK-së dhe LVV-së, gjatë raportimit të Ministres së jashtme, Meliza Haradinaj, ishte shkas për ndërprerjen e kësaj mbledhje, pas së cilës, Lëvizja Vetëvendsoje adresoi akuza ndaj LDK-së për sulm fizik ndaj deputetit të saj, Gazmend Gjyshinca, gjë që u hodh poshtë nga Kujtim Shala i LDK-së./21Media