Seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca e Kuvendit të Kosovës nisi me akuza e kundërakuza ndaj qeverisë së kaluar dhe qeverisë aktuale. Debat i gjatë e përplasje mes deputetëve të pozitës e opozitës u zhvillua edhe për simbolet shtetërore në zyrat e Qeverisë, pas deklarimit të zëvendëskryeministres, Albulena Balaj-Halimi, e cila tha se me të marrë mandatin në zyrën e saj nuk ka pasur asnjë simbol shtetëror./21Media