Jahjaga: Ne kemi probleme se si trajtohen disa tema.-Magno: Zërat tuaj edhe roli i medieve janë të rëndësishëm

Jahjaga: Ne kemi probleme se si trajtohen disa tema.-Magno: Zërat tuaj edhe roli i medieve janë të rëndësishëm

Vazhdojnë aktivitet e shumta për të arritur barazinë gjinore dhe përfshirjen e garave në vendimmarrje si n politikë ashtu edhe në ekonomi. Ish presidentja

Atifete Jahjaga në përmbyllje të projektit “Roli i mediave në avancimin e pjesëmarrjes së grave në qeverisje” kërkoi fuqizimin e grave në çdo sferë të jetës./21Media