VV propozon rezolutë për gjendjen në Telekom.-Maloku: Kosova po rrezikon ta humb Telekomin .-Shala: Qeveria urgjentisht të veproj dhe ta shpëtoj Telekomin.-Kuçi: Kishim kërkuar nga Dardafoni që të zhbllokohen llogaritë e Telekomit deri më 1 tetor

VV propozon rezolutë për gjendjen në Telekom.-Maloku: Kosova po rrezikon ta humb Telekomin .-Shala: Qeveria urgjentisht të veproj dhe ta shpëtoj Telekomin.-Kuçi: Kishim kërkuar nga Dardafoni që të zhbllokohen llogaritë e Telekomit deri më 1 tetor

Ndërkaq në Kuvendin e Kosovës po zhvillohet debat i nxehtë për situatën  me të cilën po përballet Telekomit  si pasojë e vendimit për përmbarimin e rreth 27 milion eurove nga Dardafoni.
Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga LVV-ja, Arbërie Nagavci propozoi rezolutë për gjendjen në Telekom derisa kërkoi nga deputetët ta mbështesin rezolutën në fjalë.
Ndjekim thekse nga pjesa e parë e debatit mbi këtë çështje./21Media