Mbledhja e Komisionit të administratës Publike- debat ndërmjet ministrit të MPB-së dhe deputetes së VV-së

Mbledhja e Komisionit të administratës Publike- debat ndërmjet ministrit të MPB-së dhe deputetes së VV-së

Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme Agim Veliu, në komisionin parlamentar për Qeverisje Lokale dhe Administratë Publike u përcoll me përplasje verbale mes ministrit Veliu dhe deputetes së LVV-së, Arbëreshë Kryeziu. Debati ndërmjet tyre nisi kur Veliu u pyet nga deputetja Kryeziu për politizimin dhe ndërhyrjet politike në administratë publike./21Media