Organizata biznesesh: Masat e reja modeste, nuk ndihmojnë bizneset

Organizata biznesesh: Masat e reja modeste, nuk ndihmojnë bizneset

 Përfaqësues biznesesh i vlerësojnë modeste masat e reja të qeverisë të cila hyn sot në fuqi. Kërkojnë që institucionet t’i qasen më seriozisht problemit të bizneseve sidomos të gastronomisë, sepse në të kundërtën, siç u tha, do të ketë edhe më shumë humbje të vendeve të punës dhe falimentim të tyre, e që do të ndikoj direkt në ekonominë e përgjithshme të vendit.(Teksti- Albulena NUHA, kamera – Lulyim  FANA)/21Media